Okrem absolvovania základného jazdeckého výcviku sa deti budú venovať každodennej starostlivosti o kone a správnemu spolunažívaniu s prírodou.

budíček, raňajky, pomoc pri práci na farme, jazdenie 1. skupina, obed,osobné voľno, spoločný program (-ďalšia činnosť: veterinár, podkúváč...), jazdenie 2.skupina, večera, hodina otázok a odpovedí, večierka
strava,ubytovanie,jazdenie
hypo relax
Jana Bačová, Kaľamenová 10, Slovenské Pravno.
Telefon: 0908085412,0905199909
WEB: www.arabskekone.sk
e-mail: jgireth@gaya.sk
Organizuje tabory od roku: 2005
Typ organizácie: iné
v stane, karimatka a spacák so sebou
spoločné
vlastná
Priamy odkaz na web: www.arabhorses.sk/index.php/sk/akcie/144-tabory-2010
Dátum pridania do databázy: 2010-06-09 23:11:23
Ja by som sa chcela spytat ze si sa bude konat tabor aj tento rok 2011 .. :D lebo by som chcela ..
.... a prosim keby ste mi odpovedali ..
:D Dakujem ..
smola
velmi by som chcela ist na tento tabor len mojej mame sa nepaci ze tam budeme spat v stanoch
preco
preco ste este neodpisali :-http://tabory.sk/katalog-organizacii/organizacie/hypo-relax-478/arabske-kone-id1168/diskusia/31-51/pridat-reakciu#diskusia(
chcela by som sa opitat ci je este miesto v 8.turnese
nola som tam aj minleho rok hrozne sa mi tam pacilo a tak by som chcela ist este raz smiem sa spitat ci je este miesto v 8. turnuse 
nwm...ja cem ist na 5. turnus a pre istotu si berem cizmy....taze nwm jak ty 
maju sa tam brat aj jazdecke cizmy a prilbu ?alebo to tam davaju
| 13. 4. 2010 o 08:16 | #49559 |
reagovaťodpoved
ahojtee tento tabor je v obci Kaľamenová okres Turčianske Teplice...urcite pridte
...stretneme sa:P
kde?
ahojte kde sa kona ten tabor strasne tam chcem ist
sestra
ahojte , chcel by som sa spytať ci sa da este prihlasiť na 7 -8 turnus.chcel by som prihlasiť 8rocnu sestru no nikde sa nepise aka je obsadenost
a ako je riesene ubytovanie.
dakujem

kamaratka
keby sa moja kamoska chcela zaregistrovat na prvi turnus da sa teste
pre DOMINIKA
ANO,DA SA ESTE PRIHLASIT LEN MUSIS UVIEST KTORY TURNUS BY STE CHCELI IST.
Ah
j
ja by som sa chcela spýtať,či sa ešte dá prihlásiť do vášho tábora... išli by sme 2 ..15 ročne osôbky,ktoré hladaju tabor ale všetky su už preplnene
prosím vás dajte mi vedieť
dakujem
ahoj
chhcela by som sa spytat ze keby som sa chcela prihlasit do vasho tbora ze kde by som sa prihlasila akoze prihlaska

hello
PLS keby ste tu pisali trochu viac..mozno sa vam ozvem...a pridem aj s mojimi 2kamoskami..ohladom kiní..Kolko jázd tam bude..a dufam ze ty pokrocili budu most jazdit samy..